Μαζί με τον Σύλλογο Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής για μια κοινωνία πιο συμπεριληπτική

13 Φεβρουαρίου, 2024

Κοινοποίηση

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην πολύ ζεστή εκδήλωση του Συλλόγου Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής, την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου. Μια εκδήλωση που αφιερώθηκε στη διάχυση του έργου και στην ανάγκη ενημέρωσης για τις δράσεις του Ελληνικού Συλλόγου για το Σύνδρομο Asperger.

Στη βραδιά συμμετείχαν τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Συλλόγων, τα μέλη τους αλλά και πολιτικοί από διάφορες παρατάξεις.  Όλοι, με την παρουσία τους έστειλαν μήνυμα υποστήριξης και πραγματικού ενδιαφέροντος προς τους ανθρώπους που ζουν με αυτισμό, τις οικογένειές τους και την κοινωνία.

Είμαστε συγκινημένοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής για την εξαιρετική πρωτοβουλία, την διοργάνωση και την θερμή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης και, κυρίως, για την υποστήριξή του στο έργο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για μια κοινωνία που αντιμετωπίζει την ποικιλομορφία ως πλούτο και όχι ως εμπόδιο. Η στήριξη κάθε φορέα και οργανισμού είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Ενημερώνοντας, ευαισθητοποιώντας,  και εκπαιδεύοντας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία πιο συμπεριληπτική που αναγνωρίζει και αξιοποιεί τις δυνατότητες και τις ανάγκες όλων των ανθρώπων. Κι αυτό όλοι μαζί θα το κάνουμε καλύτερα!

 

Τρέχουσες Εκδηλώσεις

Τρέχουσες Ανακοινώσεις