Παρουσιάστηκε ο Απολογισμός του 2023, στη Γενική Συνεύλευση του Συλλόγου μας

2 Μαρτίου, 2024

Κοινοποίηση

Με τη ζωηρή συμμετοχή δεκάδων μελών του Συλλόγου μας έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση στη φιλόξενη αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρουσίασε την έκθεση πεπραγμένων και τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, αλλά και εισηγητική έκθεση για τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε το 2024.

Δείτε τον Συνοπτικός Απολογισμός 2023.

Στη συνέλευση συζητήσαμε για την υποστήριξη που χρειάζονται  τα άτομα με Asperger και οι οικογένειές τους, καθώς και για τις άλλες ανάγκες τους. Μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις  για τη συμμετοχή ανθρώπων του Συλλόγου σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια και διαδραστικές συναντήσεις. Ακούσαμε προτάσεις για νέες δραστηριότητες.

Για το 2024:

  • Συνεχίζουμε τον συντονισμό ομάδων συζήτησης και ενημέρωσης των γονέων, όπου το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο.
  • Ενισχύουμε το «Στέκι», όπου νέοι άνθρωποι με Asperger συναντιούνται για να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.
  • Συνεχίζουμε την πολύ επιτυχημένη πορεία του JobsLink, του προγράμματος εύρεσης και διατήρησης εργασίας για άτομα με αυτισμό και του προσδίδουμε νέα δυναμική, με επιπλέον μέντορες και μεγαλύτερη συμμετοχή επιχειρήσεων–υποψηφίων εργοδοτών.
  • Προχωράμε με δράσεις ενημέρωσης, εκδηλώσεις, διαδικτυακές εκστρατείες και την παραγωγή πληροφοριακού υλικού για την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου και τη παραπέρα διάδοση προγραμμάτων όπως το #JobsLink.
  • Ενισχύουμε τις συνεργασίες μας με άλλους οργανισμούς και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλα μας τα μέλη, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας που συνέβαλαν στην επιτυχία του σκοπού μας τη χρονιά που πέρασε. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερη  θέρμη για την στήριξη και την ενίσχυση των ανθρώπων που μας χρειάζονται.

 

Τρέχουσες Εκδηλώσεις

Τρέχουσες Ανακοινώσεις