Στο νέο… Στέκι μας για την Πίτα της νέας χρονιάς

30 Ιανουαρίου, 2024

Κοινοποίηση

Με μεγάλη συμμετοχή, ζεστασιά και χαμόγελα γέμισε ο νέος χώρος του Συλλόγου μας, στο κέντρο της Αθήνας, για την πρώτη πρόσκληση της χρονιάς που έκανε το “Στέκι” σε παλιά και νέα μέλη, στις 28 Ιανουαρίου.

To “Στέκι είναι μια δράση του συλλόγου Ελ.σ.σ.α, με στόχο να προσφέρει έναν ευέλικτο “χώρο” φιλίας, όπου τα ενήλικα μέλη του Συλλόγου με Άσπεργκερ μπορούν να βρίσκονται και να συνδέονται  μέσω μιας σταθερής και συναισθηματικά ασφαλούς ευκαιρίας κοινωνικοποίησης. Το Στέκι συντονίζεται από εθελοντές επιστήμονες με βαθιά γνώση της ΔΑΦ- Άσπεργκερ, με τις συναντήσεις να γίνονται μια Κυριακή κάθε μήνα.  Έτσι την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου, και με την ευγενική προσφορά του Προέδρου και του Δ.Σ. της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων, καναμε την πρώτη συνάντηση του χρόνου πιο γλυκιά, κόβοντας πίτα για καλή χρονιά κι ανταλάσσοντας ευχές και νέα σχέδια.

Για τη συμμετοχή στο Στέκι προϋπόθεση είναι η εγγραφή στον σύλλογο, για την εγγραφή στο σύλλογο απευθυνθείτε στο elssavol@gmail.com

 

Τρέχουσες Εκδηλώσεις

Τρέχουσες Ανακοινώσεις