Διαβάστε το δεύτερο ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου

27 Ιουλίου, 2024

Κοινοποίηση

Και αυτό το μήνα, έχουμε να μοιραστούμε σπουδαία νέα!

Διοργανώσαμε σε συνεργασία με την I NDITEX Ελλάδας (ο όμιλος INDITEX είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως στον χώρο της μόδας) τη μεγαλύτερη ημερίδα καριέρας που έχει διοργανωθεί ποτέ από μια μόνο εταιρεία για ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού, και καλέσαμε 70 μέλη του προγράμματος JobsLink να συμμετάσχουν. Η Inditex μόλις μας ανακοίνωσε πώς θα κάνει 45 νέες προσλήψεις, με 26 από αυτές να πραγματοποιούνται άμεσα. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για όλους μας.

Κι έτσι, τo πρόγραμμα και η πλατφόρμα JobsLink μεγαλώνει μέρα με τη μέρα με τη διαρκή και σημαντική υποστήριξη του Ιδρύματος Λάτση. Όλο και περισσότεροι υποψήφιοι εργαζόμενοι και εργοδότες έχουν γίνει μέλη, ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουμε να ευαισθητοποιήσουμε την αγορά εργασίας και να προσφέρουμε ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα με αυτισμό.

Πριν “σκορπίσουμε” για το καλοκαίρι, έγινε και φέτος η ετήσια εκδρομή του Συλλόγου που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελ.σ.σ.Α. Μια εκδρομή που όλα τα μέλη την περίμεναν με ανυπομονησία. Φέτος δώσαμε ραντεβού την Κυριακή, 30 Ιουνίου στον Μαραθώνα.

Διαβάστε τα όλα αναλυτικά στο ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου ΕΛΣΣΑ Newsletter #2.pdf

 

Τρέχουσες Εκδηλώσεις

Τρέχουσες Ανακοινώσεις