Η μεγαλύτερη Ημέρα Καριέρας για ενήλικες με αυτισμό σε συνεργασία με την Inditex

30 Ιουνίου, 2024

Κοινοποίηση

Με μεγάλο ενθουσιασμό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα μια δράση που οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος JobsLink. Σε συνεργασία με την  INDITEX Ελλάδας καλέσαμε πάνω από 70 μέλη του προγράμματος μας, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν (είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά) στη μεγαλύτερη ημερίδα καριέρας που διοργανώθηκε ποτέ από μια μόνο εταιρεία για ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού.

Αυτό το μοναδικό επίτευγμα είναι απόδειξη του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν εργοδότες όπως η INDITEX δείχνουν πραγματική διάθεση να προσλάβουν και να υποστηρίξουν υποψήφιους στο φάσμα του αυτισμού. Από πλευράς του Συλλόγου μας και του προγράμματος JobsLink είμαστε βέβαιοι για τον θετικό αντίκτυπο που κινήσεις όπως αυτή θα έχουν στους υποψήφιούς μας, οι οποίοι αναζητούν με ενθουσιασμό ευκαιρίες να εργαστούν και να συμμετέχουν ισότιμα στην κοινωνία.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην INDITEX για την υποστήριξή της. Εκ μέρους του JobsLink και όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν στην πρόσφατη ημερίδα καριέρας, εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας στον Ηλία Μαλαμά, Γενικό Διευθυντή της INDITEX Ελλάδας, και την κα. Γκλόρια Μαρία Καράπλη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της INDITEX Ελλάδας, για την αξιοσημείωτη υποστήριξη και δέσμευση τους στη συμπερίληψη και ποικιλομορφία στο χώρο εργασίας.

Προσωπικές ευχαριστίες στην Αργυρώ Αϊλαμάκη για την τέλεια συνεργασία μας, και συγχαρητήρια στην ομάδα HR της INDITEX, συμπεριλαμβανομένων των Ελένη Καραπιδάκη, Ευελίνα Μακρή, Ηλιάνα Γιαννακοπούλου, Σαβίνα Συνοδινού, Γιάννης Φίκιας, Βάσω Καραμπέλα, Αλεξάνδρα Μιχοπούλου, και Έλενα Βακάδημα, για τις εξαιρετικές προσπάθειές τους.

Τρέχουσες Εκδηλώσεις

Τρέχουσες Ανακοινώσεις